Travel to find yourself

gosomewhere1

Uneori nu conteaza drumul, conteaza cu cine esti, alteori nu conteaza cu cine esti conteaza drumul. uneori te fura o persoana , alteori te fura peisajul. Uneori te fura marea ori muntele, alteori te fura orasul.  Uneori te poarta pe aripi de vant avionul, alteori trenul te leagana pe cantecul lui, uneori te ameteste pe serpentine o masina, sau un vapor te impinge sa iei marea in brate. Uneori conteaza cu ce mergi, alteori conteaza sa mergi, doar sa mergi, oriunde, oricand, oricum, cu orice.

Uneori calatoresti cu scop, alteori o faci ca sa gasesti scopul. Uneori calatoresti pentru altii, catre altii, cu altii, alteori calatoresti , spre tine, cu tine, pentru tine…uneori te pierzi pe drum, alteori te cauti si o faci degeaba, alteori te gasesti , te gasesti la fiecare cotitura , doar ca sa te pierzi iar la urmatoarea, si in final sa te regasesti total pe tine, asa cum esti, cum te stii, cum ai vrea sa fii.

 Uneori iti notezi calatoria,alteori o ai tatuata pe suflet si e suficient, uneori iei suveniruri, alteori suvenirul ce iti ramane e o parte din tine gasita pe o strada pustie, intr’un oras necunoscut. Uneori cumperi vederi , pe care nu le trimiti niciodata nimanui, doar ca sa ai ceva , ceva mai presus de poze, ceva dincolo de tehnologie,care peste ani sa iti aminteasca ce drumuri au luat la pas ale tale picioare, pe unde ai cutreierat , pe unde te’ai lasat, alteori nu cumperi nimic, pentru ca nu ai nevoie de obiecte sa iti amintesti unde ai fost.

Sunt drumuri, calatorii, excursii, aventuri, peripetii, vizite, cutreierari, drumetii, vacante, sau cum vrei tu sa le numesti, difera prin durata, scop, loc, dar au in comun rezultatul, caci…cu fiecare drum in plus, cu fiecare pas facut in alta directie, cu fiecare iesire din rutina, descoperi parti vechi din tine, in locuri si lucruri noi din lume.

                ´´We travel not to escape life , but for life not to escape us ´´

Travel-The-World-quotes-36888379-500-333

 

 

Anunțuri