Uneori e mai simplu….

IMG_66026121650629

Uneori e mai simplu sa păstrezi tăcerea decât sa încerci sa ii faci sa înțeleagă…. Uneori e mai simplu sa înghiți cuvintele decât sa le explici….

Sunt atât de multe lucruri schimbate, atât de multe într-un timp nu chiar atât de lung, ca nu mai știi dacă ceva din ce știai mai e valabil sau daca a fost vreodată mai mult decât o fantasma. Ciudat cum ceva in care credeai orbește se cutremură acum la o adiere de vând, la o respirație grea, la un tresărit de pleoape.

Te îneci in tăcerea unei furtuni de gânduri, prea departe de pământ, prea departe de orice, ametit de senzații, îmbătat de emoții ce nu le cunoșteai, nici nu voiai, sunt prea amare pentru tine, prea puternice, poate tu ești prea slab…ești? Poate ești, poate nu ești? O sa aflii tu daca la final mai stai in picioare. In picioarele goale pe un sol ce arde, solie venita de departe, omagiu pentru nimic si pentru toate… pentru orice, pentru un „poate”.

Ti se împletesc ochii cu ai străinului din fata ta, si cat de cunoscuți îți par, dar tie ti s-au părut multe, sute…sute de minute, de idei, de clipe…. Infinite, infinite posibilități sa ai sau nu dreptate….dreptate? Cine sa ți-o dea? Ca daca întrebi nimeni nu mai știe daca a fost sau nu așa.

Uneori e mai simplu sa păstrezi tăcerea decât sa pui întrebări, uneori e mai simplu sa înghiți cuvinte decât sa dai răspunsuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s