Cand nu va mai fi, iti vei aminti…

Iti dai seama…numeri si tu zilele? Constientizezi ca fiecare zi scursa e in defavoarea ta? Ca pas cu pas se-ndeparteaza si curand…va pleca. Mai priveste-i odata chipul, amintirile cum vor fi, dulci sau amare? Sau iei deja totul ca atare?
Te-ai intrebat cum va fi cand nu ii vei mai simti prezenta? Cand ochii aceia nu te vor mai fixa in asteptarea unui raspuns, minute in sir, cand vocea aceea nu se va mai auzi prin peretii casei, cand nimic nu iti va mai tulbura linistea…cand tacerea va inghiti fiecare suflare, te-ai gandit?
Te-ai intrebat daca vei duce dorul rasului, plansului, nervilor sau alinturilor pe care ti le punea pe tava aproape mereu fara nici o jena? Cum va fi cand pasii nu vor mai lasa urme pe podea, cand nu va mai uita nimeni haine imprastiate si dusul deschis, lumina aprinsa , frigiderul deschis , si cand o data cu astea alte mii de nimicuri vor disparea?
Buzele alea care tresar intr-un suras stramb, nu se vor mai stramba la tine in oglinda si nici cestile de cafea nu vor mai fi imprastiate peste tot, cum nici zeci de schite nu vor mai fi aruncate sambata pe covor, peretii nu vor mai purta urmele unei batalii intre pensule si dresingul va avea deja un raft gol, oglinda nu va avea urme noi de buze pe rama, mai ti minte cat te-a enervat asta? Aproape la fel de tare pe cat te-a enervat cand era sa inunde casa pentru simplu fapt ca citind a uitat ca a lasat cada sa curga, si singurul lucru pe care l-a facut a fost sa te sarute pe obraz si sa rada, e inca copil nu? Si totusi cand se incrunta si incepe sa te contrazica piere orice urma de naivitate, atunci realizezi ca totusi nu mai e cum stiai tu…ti minte cum se certa cu tine, cum trantea usile..cum o sa fie in liniste ?
Cum va fi cand totul va fi la locul lui, cand nimeni nu va mai aduce haosul in diminetile de duminica, cand dusurile la trei dimineata nu te vor mai trezi din somn…
Iti vor lipsi?
1897934_562979470515463_7237055458363059836_n

Anunțuri

Un gând despre „Cand nu va mai fi, iti vei aminti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s