Mai….si tu..

1457740_499414010166899_1984138531_n

Flori de cires, miros de vara…si verdele padurii ce parca zboara…prin fata ochilor tai, soptindu-ti batjocoritor ca timpul trece, ca nimeni nu il mai intelege , si tu ramai in urma, in cursa asta nebuna, fara capat, cu destinatie necunoscuta…si tu asculti , si ramai muta.

Si tic-tac, a trecut inca un an..si pic-pac s-a umplut alt pahar de clipe, neclintite, amintiri si vise, atat de aprinse..si Tu..tu un punct infim in haosul asta, un univers ..atat de mic incat te pierzi, creezi, visezi si incetezi…uneori incetezi.

Tu prinde aerul in palme, auzi vantul tipand cand iti scapa printre degete? Il auzi cum plange ca te pierde , ca il pierzi…ii simti sarutul pe palme, in atingeri calme…te arde , te-ngheata..Tu -cu ochii- plini de viata…

Ai 18 mii de amintiri , toate cufundate, pe pagini aruncate, pictate in culori fara esenta, mazgalite in graba, nu pentru aparenta, ci doar in ideea de a nu fi uitate, de a dainui…o eternitate.Tu suflet de copil , pierdut pe strazi de poveste…ce a fost si ce mai este. Haine de parada, un cocktail de sperante, o strada, subtire ca o ata, si parca-ai prin viata…

Sunt 18 mii de motive , versuri fara negative, sentimente primitive…libertate, fa ce simti, nu te abate…de la drumul tau..ca ai motive sa speri, sa lupti si sa razbati…vezi strada? Poate fi a ta, da tu ce e mai bun din tine sa ajungi la ea….

1352558884-0161034-www.nevsepic.com.ua

Reclame

Un gând despre „Mai….si tu..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s