Ploaie de …Aprilie

Un tunet puternic te intreaba parca ,daca iti e frica de apa…un altul vine cu un avertisment, dar tu il ignori, desi esti atent…al treilea iti aduce picaturi pe frunte, si zambetul tau incepe sa cante. Te simti un copil, si-astepti sa inceapa…cu ochii spre cer tipi ” sa ploua odata!”.Si parca el te-ar asculta, nu termini bine, si-ncepe furtuna.

Rasete sparte purtate de vand, si haine unde, dar nu doar atat…nu vrei sa pleci, nu vrei sa scapi, cand toti aleargau , tu te-ai asezat…. Ca ploaia asta e diferita…o simti, o traiesti, o iubesti, nu ti-e frica.

Ploaia asta are miros de liliac, de flori de magnolie si culoare de lac. Are consistenta de vata de zahar si suflet de copil, si tu esti unu si mergi prin ea tiptil….Ploaia asta are vocea lor, pierduta parca in spatiu, ii auzi cu ecou. Si are puterea unor tipete pierdute printre ramuri, ropote si strigate.

Ploaia are esenta de trupuri intinse pe asfalt, momente capturate de obiectivul unui aparat.

Trupul tau pe asfaltul ud al unui parc pustiu, stand culcat lasand ploaia sa te acopere de viu….de parca ar vrea sa te inece, si tu o lasi nu vrei sa plece. Nu vrei sa se termine, ai sta acolo si pana maine…dar pielea ta deja e rece, si te ridici…dar incotro vei merge?

Ploaia are gust de inghetata de vanilie…topita pe buze in zile de Aprilie. Are frumusetea unei prietenii, si nu conteaza locul unde-ai putea sa fii, ci doar acela unde esti, e rece si frumoasa, te roaga s-o primesti…in bratele tale,ea are atingerea unei petale.

Ploaia asta e doar o amintire…dintr-o zi superba de 25 Aprilie.

626abe3424f6dbf960fc6a85d70fba8d_m

Reclame

2 gânduri despre „Ploaie de …Aprilie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s