Daca…

Daca vrei sa stai…stai, nu te voi ruga sa pleci , nu te voi da la o parte, nu te voi alunga..daca vrei sa stai, o sa incerc sa iti demonstrez ca e cea mai buna alegere pe care o puteai lua, ca merita…ca merit. Daca vrei sa ramai…ramai cu totul, cu bune si cu rele, cu mintea si cu sufletul, ramai tu asa cum esti…Daca vrei sa stai, ai un loc, unul doar al tau…si ti-l voi pastra in veci…

Dar, daca vrei sa pleci, pleaca acum , chiar in clipa asta, sa nu mai faci nici macar un pas in fata, daca tot ai de gand sa o iei la fuga inapoi…daca vrei sa pleci intoarce-te cu spatele si pleaca…acum, fara sa privesti in urma, fara scuze, fara promisiuni, fara resentimente, intoarce-te si tine-ti drumul…nu te uita inapoi niciodata, si fi convins ca asta e alegerea corecta pentru tine. Eu nu te voi uita, nu iti voi purta pica…voi considera ca asta trebuia sa se intample.

Dar daca vrei sa pleci si totusi stai…daca stii ca vei pleca si inca sadesti sperante…opreste-te…doar spune stop…nu lasa sa prinda contur o situatie in care ne vom simti captivi amandoi…nu cer nimic mai mult… doar sinceritate.

10395845_674027306038901_7637989703866736825_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s