Fara titlu…doar o stare…

Stii sentimentul ala…de fapt stii cum e cand toate trec, cand toti merg, dar tu ramai blocat in loc? Cand timpul trece, cand totul in jur te lasa rece…e ca si cum ai sta in mijlocul orasului si totul in jur s-ar derula pe repede-inainte, iar tu ai fi incapabil sa faci un pas cu incetinitorul, cu atat mai putin sa fii ca ei. Si esti epuizat, picioarele parca te-ar lasa si trupul ti-ar tremura de frig daca nu ar fi atat de obosit…te simti paralizat..nu mai vezi , nu mai auzi , nu mai simti ..nimic…totul in jur dispare in negura si fum…umbre..nimic mai mult, umbre colorate ce zboara haotic si ametesti…e ca in agonie, nu poti sa te trezesti…

Ai vrea sa cazi , sa lasi ploaia sa iti mangaie trupul, sa simti macar putina alinare, ai vrea sa cazi dar parca nici pamantul nu ar vrea sa te sustina…ai vrea sa zbori dar norii nu vor sa te cheme…si soarele apune…dar apusul nu-ti mai spune…nimic.

Ai ridica mana sa prinzi, ca prin vis..o umbra, sperand ca va fi …nu conteaza…esti satul, inchide ochii..viseaza…asta poti? Esti sigur? Esti singur?

Stii cum e sa ramai blocat intr- o cutie de sticla in care timpul sta in loc, dar mintea iti merge…sa fii doar tu intr-un cub transparent sa vezi ce fac restul dar sa fii parca invizibila o alta statuie pe gazonul din parc, la fel de neobservat…o pozitie pe car enu o poti schimba, atat de multe lucruri ce nu le poti spune…si oboseala , oboseala aia care te acapareaza treptat, care suge si ultima picatura de viata din tine…gandurile ce se joaca cu mintea ta..sentimentele ce s-au transforamat in uragan si iti matura sufletul…pur si simplu…letargie..

Ai vrea sa te prabusesti…dar nici asta nu mai poti…

~Te pierzi…te sfarami…treptat…si poate o sa te gaseasca cineva…sa te lipeasca la loc~

IMG_4436121229448

Reclame

8 gânduri despre „Fara titlu…doar o stare…

  1. Introversia traita pe frecvente inalte,cam pe aceeasi frecventa pe care ruleaza depresia.
    Iti recomand mai multa incredere in natura umana,si s-o accepti cu toate imperfectiunile ei.

          1. Cred ca momentan , pe langa nevoile fundamentale, la varsta pe care o am e important sa imi intaresc, ca sa spun asa o anumita baza „culturala”. Cred ca am nevoie sa invat mai multe, in mai multe domenii, iar pe plan psihic, am nevoie de mai multa incredere in mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s