Simte..dar,nu vorbi..

image

Ne legam de sentimente cu orice ocazie, le implicam in orice conflict,mereu e vorba de iubire sau ura,de bucurie sau de tristete,de orgoliu sau de orice altceva.
Ne ascundem inimile sub ziduri de piatra dar sustinem ca traim totul intens…pretindem ca suntem raniti desi nu ne pasa,purtam sute de masti in fata a sute de persoane dar spunem ca tinem la onestitate si cautam puritate la altii cand pe a noastra am pierdut-o.
Judecam pe unul si pe altul desi suntem pioni in acelasi joc , jucand dupa aceleasi reguli incalcand aceleasi principii.
Se spune ca daca iti pasa suferi si daca nu iti pasa nu esti om…ba iti pasa prea putin,ba prea mult..a gasit cineva formula perfecta? Probabil ca nu.
Mereu va fi ceva pentru care luptam desi uni spun ca nu merita,sau din contra ceva la care am renuntat cand toti spuneau sa luptam…problema nu e lupta sau renuntarea, ci faptul ca desi nu suntem la fel , ei judeca.
A gasit cineva un grafic pentru suflet? Atunci de ce trebuie sa simtim la fel?

Carro

Anunțuri

2 gânduri despre „Simte..dar,nu vorbi..

  1. nu trebuie să simțim la fel; a simți nu are nici o treabă cu a trebui; a simți este al fiecăruia altfel; chiar și atunci când credem că simțim la fel tot există diferențe legate de individualitate; simțămintele nu se impun, ele există sau nu; sunt de acord cu tine;

    1. si de asemenea nu ar trebui sa expunem mai mult decat este cazul ceea ce simtim, si aici nu ma refer la a spune te iubesc persoanei de care esti indragostit, ci la momentele in care punem propriul esec in spatele altuia spunand ” nu am reusit asta pentru ca X are ceva cu mine”. Cred ca ceea ce este al sufletului trebuie sa ramana in suflet, nu sa fie expus precum o scuza sau precum o reclama in fata altora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s