Calatorie in si spre necunoscut….

Ciudat cum viata unui om poate fi mai fragila ca un fir de ata, la fel de lina ca dansul unei frunze leganate de vant , pana la impactul cu pamantul…un neasteptat sfarsit de drum….
Si ce e viata pana la urma daca nu doar o calatorie in necunoscut, o calatorie care isi schimba directia la fiecare pas pe care il faci dar se indreapta spre acelasi vid, spre un alt necunoscut…
Si ce e omul daca nu un pumn de tarana, care se poate spulbera in  vant la fel de usor cum a prins forma, un suflet pus in carapacea fermecata, suflare de viata aruncata  peste un obiect inzestrat cu o minte si o inima, binecuvantari si in acelasi timp torturi greu de purtat.
Si ce e omul decat un trup rapus de vise la vremea inserarii, o minte pierduta in propriile nascociri,o inima inecata in propriile-i batai, pana cand acestea cedeaza sub presiunea universului.
Si ce lasam in urma inafara de durere, doar  cicatrici ce nu se vor masca niciodata pe inimile celor care ne-au iubit, doar urme de carbuni incinsi de suferinte, stinsi de lacrimi amare, in locul ocupat de noi in sufletul lor.
Lasam cicatrici, rani deschise, lacrimi si durere, lasam regrete si vise pentru altii daca am fost suficient de buni sa ii inspiram, si intr.un final lasam goluri, pentru ca toate se pierd in vid si ramane amintirea, precum o oglinda sparta din care nu mai raman decat cioburi, si mai tarziu doar rama, ca un tablou din care a disparut pe veci culoarea, si raman umbre, apoi doar forme abstracte ,negre, intinse pe o plansa alba….si peste noi numai pamant….

image

~Carro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s