Portret nocturn

Deseneaza modele in intuneric pe pielea ei, picteaza cu sentimente modele in noapte. Asculta-i inima cum bate.

Pielea ei alba luceste in lumina lunii si parul moale, rasfirad pe satinul negru, te indeamna sa-ti treci degetele prin el,sa rasucesti o suvita pe deget pana vezi inflorind pe chipul ei cel mai dulce zambet din cate cunosti. Zambetul ala care te baga in boala, care te face sa uiti pe ce lume traiesti…zambet care nu ai suporta sa il vezi daca ar fi altcineva motivul pentru care apare.

Ramai cateva momente contepland-o, gandindu-te  ca ai putea sa o privesti o vesnicie, fara sa te saturi, memorand fiecare detaliu, fiecare trasatura fina de pe chipul ce iti e atat de drag. In noapte chipul ei isi pierde masca, poti citi pe el zeci de sentimente desii are ochii inchisi. Iti paree atat de plapanda, atat de vulnerabila si de fragila, pierduta in asternuturile inchise ale patului sau, ca un inger ce si-a gasit pacea in abis pentru ca iubeste un demon.

Genele se joaca cu umbre pe fata ei si buzele pe care le saruti si in vis au culoarea cireselor coapte. Un colt al guri ridicat de parca si in somn ar stii la ce te gandesti.

Dar cum ar putea sa stie ca tu esti umbra ce o vegheaza mereu, ca ai mai pica odata pentru atingerea ei. Ca ai lasa raiul si abisul si ti-ai gasi locul in bratele ei. Cum ar putea sa stie ca in fiecare seara ii dezmierzi chipul cu privirea, temandu-te ca daca o atingi se va trezi si lumea ta se va sparge ca un glob de cristal.
Cum sa stie, daca atunci cand deschide ochii tu esti de mult disparut.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s