Poveste cu ….

Pas dupa pas…

Inca unul in fata lor. Pasi  mici, nesiguri. Mers liber in echilibru, pe o sfoara subtire de-asupra prapastiei.Picioarele tremura, inima bate tare, nu privi in jos!

E mersul vietii pe un drum necunoscut asezat in fata noastra. Nici o cale laterala, nici o scurtatura, e singurul drum pe care poti merge, ales pentru tine, construit de faptele trecutului, construit in prezent pas cu pas pentru viitor.

E singurul drum pe care putem merge , unu pentru fiecare, altul e inexistent. Partea rea e ca niciodata nu stii cand apare vreo bariera, o groapa sau altceva, si cazi. Greu sa te ridici, sau sa treci peste. Partea buna e ca se intersecteaza cu drumul altcuiva, si poate isi schimba directia.

Si drumul tau , se va intersecta cu el lui, intr-o zi cu soare, sau pe o ploaie torentiala , oricum nu va conta. Nici furtuna, nici seceta nu poate impiedica asa ceva.

Si poate noul drum va fi mai frumos, o calatorie lunga, dar , facuta in doi,un drum necunoscut, parcurs mana in mana, visul oricarui calator.

Atunci pe drum va aparea un popas. Ai dreptul o clipa sa stai in loc, sa iti tragi sufletul, sa privesti in urma, doar pentru o clipa, nici macar cu o sclipire  mai mult. Sfoara pe care mergi va fi mai lata, frica de cadere va disparea. Sufletul tau va prinde aripi.Cand cazi te va ridica.

 

Daca sariti o veti face impreuna, caderea va fi un dulce, cu aripi frante, va veti ridica.

 

Asa ca lasa-ti inima sa-ti poarte pasii, sufletul sa te calauzeasca pe drum, asculta-ti instinctul, reneaga teama, zambeste si cauta popasul.

thumbbig-72647

 

¬Carro¬

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s