Dansez cu umbre

954536_437097903103621_104380022_n

Ma invart intr-un vals mult prea lent cu umbrele de pe pereti.
Dansez cu umbre ,pe melodia unei viori mute. Scena e aruncata in intuneric, spectatori imi sunt peretii goi, albastrii, reci…
E intuneric, un intuneric atat de dens ca parca ma inghite, strapuns de sageata argintie a luminii , aruncata de vechea si tainica luna.
O sageata mult prea subtire, mult prea fina, mult prea importanta, daca nu ar fi ea , umbrele nu ar exista, eu nu as mai valsa.
Atat de liniste ca imi pot auzi si cele mai tainice ganduri, alergand nestingherite, manate parca de respiratia mult prea rapida si de bataia necontenita a unei inimi.
Atat de frig, incat as tremura ca o frunza in bataie de vant, daca nu as fi atat de amortita deja, daca sufletul nu mi-ar fi atat de inghetat, precum e acum.
Si totusi atat de cald pe interior, caci simt ca arde in mine ceva ce nu poate fi stins, ceva ce nu inteleg, ce nu pot cunoaste.
Arat de asemanator cu o tornada de sentimente ce vrea sa iasa la suprafata, ce ar distruge tot in jurul ei pentru a se face cunoscuta.Si totusi atat de diferit de orice am mai simtit.pana acum.
E atat de usor de definit si totusi ma pierd in cuvinte fara sens, le insir pe o foaie incercand sa descriu ceva ce se produce dincolo de mine, ceva atat de simplu incat e complicat sa il explic.
Doar cateva minute, atat nimic mai mult, cateva minute de pierdere de sine, sau altceva.
Un moment in care stai in bataia unei adieri reci, dorindu-ti sa te trezesti la viata, fizic, dar briza trezeste tot, minte, suflet, dar mai putin un corp.
Corpul istovit de „dans” se scufunda cu un tainic balans, purtat catre ….vis..
Atat..doar cateva clipe inainte de vise. O clipa si luminile sunt stinse.

~~Noapte buna!~~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s