Magic…..

Hai sa vorbim despre magie? Dar nu referindu-ne la sensul pe care il stim prea bine, nu ma refer la vrajitoare, ghicitoare …ci la magia la care luam parte zi de zi, fara sa fim constienti…

Noi suntem magici, prin la cel mai mic gest, putem schimba multe, cum se numste asta?

Gandurile noastre au o putere atat de mare atata asupra noastra cat si a celorlalti, cu un cuvant poti schimba programul unei intregi zile de parca ai spune „Abracadabra”. Si totusi toti spunem ca e ceva banal, dar chiar e?

Ai vazut vreodata dansul fulgilor de nea? Muzica pe care ei cad lin, forma diferita a fiecaruia, e ca si cum cineva i-ar desena cu migala. Aripile fluturilor…cine ar avea atat de multa indemanare sa picteze atat de fin ceva atat de mic? Fosnetul padurii, suspinele raului, parca iti transmit mesaje, inima ta le percepe, mintea e incapabila…mesajele lor nu sunt date pentru a fi gandite, ci simtite, eu asta numesc magie.

Magia nu e facuta pentru creier ci pentru inima, si mai mult de atat pentru suflet, caci si el e tot magie,dar de rang inalt. E la fiecare pas, dar noi avem tendinta sa vedem totul de aproape, uneori ar fi bine sa privim de la departare. Stii cand stai intr-un oras mult timp, ai tendinta sa nu mai vezi cat de frumos e, daca te-ai urca undeva , si ai avea o imagine panoramica, frumusetea ar reveni, chiar mai puternica decat la inceput.

Vrei sa simti magia? Opreste-te pe o banca intr-un parc si urmareste cum lumea , prinde viata dimineata, sau cum se ascunde la lasarea intunericului…inchide ochii si asculta fosnetul frunzelor, mersul altor persoane, nu le lua doar ca pe niste sunete, asculta dincolo de ele…crede-ma va fi MAGIC.

 

~~Carro~~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s