Papusa de portelan

34345-bigthumbnail

Te uiti la ea…
In ochii ei te vezi pe tine, atat de clar. Te vezi asa cum esti, lipsit de masti, si fara zidurile pe care le-ai construit in jurul tau, in spatele carora tinzi mereu sa te ascunzi.In ochii ei esti vulnerabil, esti lipsit de aparare, esti totul sau nimic.
Ochii ei atat de stralucitori te dezarmeaza. Chipul ei alb, pal, fara cusur, te invita in taina sa-l atingi. Buzele rosii ca para focului, de provoaca sa le saruti, sa le invinetesti. Trupul in vesminte albe, acoperit de matase…..
Te priveste pe sub gene, cu o inocenta adevarata, e copil pana in adancul sufletului si tu te-ai indragostit de ea. E seducatoare , dar ea nu stie asta, ascunde cu orice pret a ei feminitate, dar tu o poti vedea asa, lipsita de inhibitii.

E o papusa de portelan, care in mainile tale se poate sparge oricand, in ochii tai ea e perfecta.
La fel de vulnerabila ca tine, destinul ei il ti in mana, ti l-a daruit fara sa stie, fara sa stii.
Destinul va creat povestea, tot el o va distruge candva, dar asta e legatura voastra.
Tu papusar si ea papusa ta de portelan, nu e o alta marioneta, cu ea nu te poti juca, te temi ca intr-o zi va disparea chiar sub privirea ta.

Mereu va fi asa, dependenti unul de altul, viata si moarte la un loc. Scena e viata lor, nimic din poveste nu poate fi schimbat. Pe viata legati de ceea ce au, o binecuvantare si un blestem in acelasi timp, purtand un nume dulce, Iubire. E melodia fara sfarsit pe care vor valsa pana la moarte si dincolo de ea, caci moartea e doar o schimbare de decor, o alta scena, acelasi scenariu, aceiasi poveste, alta melodie, mai lenta poate, dar mereu acelasi blestem.

~~Carro~~

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s