Noaptea

Vampires-2-1

Las-o pentru o clipa sa iti ia sufletul in palme, sa il asculte, sa ii vorbeasca, asa cum numai ea stie. Permite-i timp de o neinsemnata secunda, sa treaca prin zidurile de gheata ce le-ai ridicat in jurul tau, sa le topeasca cu caldura inimii ei, sa ajunga la tine. Da-i voie sa te cunoasca macar un minut asa cum esti. Las-o sa admire ce tu vrei mereu sa ascunzi,sa scoata la iveala ce tu ingropi adanc intr-un colt de suflet.
Las-o sa incerce, las-o sa reuseasca, sa afle ce iti doresti, sa sufle peste rani pulbere de stele, sa inveleasca in magie un ultim colt de suflet, si un copil timid la iveala sa scoata din adancul tau.
Las-o o clipa sa iti citeasca mintea, sa afle ce-i acolo, sa poata alunga, ce nu tine de tine, caci ea nu va pleca.
Spune-i macar in asta ora tot ce gandesti si tot ce simti, fi ca o carte ce se lasa rasfoita, citita si redescoperita. Lasa minciuna macar azi sa fie alungata, sa vada ea ce simti fara ascunzisuri, in ochii tai acum iubirea sa revada, sa nu te-ndepartezi…cum faci mereu, mereu. Lasa intunericul sa te patrunda lent, s-absoarba energia, si viata si durerea, sa-nlocuie puterea.
Caci ea e craieasa ta.
Prietena , amanta si iubita, mereu la ora data apare langa tine, baladele s-asculte. Cu chipul straluncind, cu parul intunecat, incununat cu pietre, safire in argint, lucind sa-ti strea de veghe.

Las-o sa te cuprinda in farmecele ei, in alte taramuri sufletul sa-ti poarte, si pentru o clipa gust dulce al fericirii, pe buze sa iti lase.
Noapte, doar noaptea ,de partea ta mereu, fecioara si ispita invesmantata-n voal, te poarta unde vrea, alunga tot ce vrei, aduce nemurirea in vise si-n idei.Al ei esti, mereu vei fi, indragostit din prima zi.

~ Carro~
~~XoXo~~

P.S. Stiu ca nu postez prea des dar am o problema cu pc-ul si posteaza
pentru mine prietena mea cea mai buna, ce apuc sa ii trimit pe mess. :*
Va pup!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s