O clipa….

Inchide ochii…pentru o clipa.

Trage aer adanc in piept si goleste-ti mintea, asculta….Asculta sunetele din jur, atat de neimportante, si totusi atat de esentiale. Asculta vantul ce-ti canta la fereastra, melodia pe care fulgii de nea danseaza vals. Asculta scartaitul parchetului, care desi te enerveaza te face sa te simti acasa. Asculta respiratia inceata, a persoanelor de langa tine, cum isi canta povestea in ritmuri lente.

Tine ochii inchisi si asculta-ti gandurile, care iti alearga prin cap , asculta-le cum nu o faci in timpul zilei, asculta-le cu inima.

Simti? Simti linistea plina de zgomot ce te invaluie? Iti auzi inima batand ca o toba de carnaval, in ritm alert. Simti sufletul tau alergand spre alt sunet impreuna cu gandurile si sentimentele ce uneori te coplesesc?

Respira profund! Da la o parte tot ce simti, scufunda-te mai mult in tacere, lasa-te purtat in intuneric, departe de tot ce poti simti, uita pentru o clipa de tot….

Lasa-te purtat , aruncat in prapastie….lasa-te sa cazi spre abis, doar pentru o clipa…si acolo, acolo in cel mai dens intuneric ai sa gasesti ceva important…ai sa te gasesti pe tine.

Pe tine, asa cum esti, mic,sensibil si vulnerabil, ai sa gasesti sufletul stingher si pur pe care il ascunzi zi de zi in spatele zidurilor de protecte. Sufletu pe care il ti departe de durere, te vei gasi pe tine, cel care te-ai abandonat,  pentru lumea din jur….

Permite-ti pentru o clipa sa dai la o parte aparentele sa simti ce vrei, ce esti…permite-ti sa visezi o clipa ca totul va fi perfect. Bucura-te de linistea aceea calma!

Acum deschide ochii! Cum ti se pare camera?

Intunericul nu e atat de dens ,nu?Parca e mai lumina desi nu ai aprins nimic, te simti mai liber desi nu ai fost incatusat….Cum e pentru o clipa sa stai doar cu tine?

564844jf72ex95m2

 

~~Carro~~

Reclame

4 gânduri despre „O clipa….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s