New author…

Hey fetelor,

Am o ştire de ultimă oră, ca o numesc aşa. Va mai apărea un autor pe acest blog. Se numeşte Selene şi are aceiaşi pasiune ca multe dintre noi. Iubeşte să compună, să scrie, să îşi aştearnă gândurile, ideile pe hârtie. Până acum ea nu mai postat niciodată pe niciun blog. E nouă în branşă şi priveşte începutul cu teamă. Şi-a făcut curaj şi a decis să se provoace. A vrut ceva nou şi aşa a ajuns să posteze aici. Povestea pe care a început-o se numeşte Destiny. Mai multe despre poveste, sau de fapt despre ideea de la care a pornit găsiţi în prefaţă. Dar înainte să vă dau link-urile, Selene vrea şi ea să vă spună câteva cuvinte.

„Hey!

Sunt Selene, sunt nouă, nu am mai postat nimic până acum, nu sunt sigură că va fi ok ceea ce fac, însă , m-am hotărât să încerc ceva nou…Nu am mai avut bloguri până acum, şi nu prea ştiu cum vor fi privite gândurile mele de ceilalţi…Eu totuşi, m-am hotărât să accept această provocare, (care sincer, este una dintre cele mai mari de care am avut parte), şi chiar am muulte emoţii, căci nu sunt sigură (deloc) pe ceea ce încerc să fac.. Eu totuşi sper să vă placă!

~SELENE~”

Ei bine cam asta a avut ea să vă spună în prim plan, sincer eu o cunosc bine şi e plină de emoţii. S-a gândit şi s-a răzgândit de sute de ori cu privire la decizia pe care tocmai a luat-o. Aşa că vă rog să citiţi povestea ei şi să ne spuneţi părerile voastre. Pentru ea sunt foarte importante. Mai jos găsiţi link-ul rezumatului şi al capitolului 1

Rezumat:https://vampireseviyorum.wordpress.com/destiny/

Capitolul 1:https://vampireseviyorum.wordpress.com/destiny/capitolul-1/

Cu drag,

~CARRO~

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s